Ne aflam intr-o căutare constantă pentru soluția perfectă de tratament pentru cicatrice, atâta timp cât acestea exista in permanenta. Multe produse diferite, atât naturale cât și produse de om, au fost comercializate ca un panaceu pentru cicatrici acneice, arsuri, cicatrici chirurgicale și chiar vergeturi.

Gelul cu extract de melc este utilizat pentru tratamentul pielii cu probleme.  Mucusul de melc este o substanță care a fost abordata ca un remediu minune pentru toate problemele de piele. Această substanță este extrasa din Aspersa Helix sau melcul de grădină. Utilizarea extractului de melc pentru produse de piele este relativ noua, insa utilizarea melcilor pentru produsele alimentare este o practică veche.

Mai recent, aceasta molusca a câștigat popularitate ca ingredient principal în creme de tratament si ingrijire. Este hipoalergenic și atât de blând încât poate fi folosit pe orice tip de piele.

Extractul de melc se mândrește cu îmbunătățiri clare în imbatranirea pielii și dermatite cauzate de radiații chimice. Această substanță întărește pielea fragilă și ajută la regenerarea leziunilor, fără a produce cicatrici anormale. În final, cercetarea științifică confirmă ceea ce mulți lucrători in helicultura au spus de ani de zile: extractul de melc este miraculos.

Produsele de tratament pentru cicatrice care conțin extract de melc actiuneaza printr-un proces de îndepărtare numit hidroxilare. Prin utilizarea de zi cu zi, enzimele naturale prezente în aceast extract descompun  proteinele de piele deteriorate și ajuta la imbunatirea oxigenarii în celule. De asemenea,  sporeste proliferarea fibroblastelor, care sunt responsabile pentru repararea si regenerarea tesuturilor deteriorate, lasand in urma o piele sanatoasa.

Datorită ingredientului special obținut de la Helix Aspersa, produsele noastre de ingrijire a pielii pot contribui la prevenirea si tratamentul cicatricelor. Studiile au dovedit eficacitatea acestui extract natural in reducerea cicatricelor, precum și intratamentul altor probleme, cum ar fi acneea.

Varsta nu este singurul factor care poate afecta pielea. Expunerea pe termen lung la soare, mentinerea unor obiceiuri proaste de îngrijire a pielii, împreună cu obiceiurile alimentare proaste vor face, de asemenea, ca pielea ta arate imbatranita, ridata pătată și plictisitoare.

Gelul anti-îmbătrânire cu extract de melc poate face pielea sa arate sanatoasa. Extractul de melc este unul dintre cele mai bune ingrediente de îngrijire a pielii existente pe piata. Contine ingrediente valoroase naturale, si nu obtinute chimic in laborator.

Investigațiile au descoperit că secreția de melc are: alantoina, colagen, elastina si acid glicolic, care sunt cunoscute în domeniile cosmetice și dermatologice. Melcii sunt cultivate în pepiniere. Acestia sunt hrăniti numai cu ierburi și fără adaos substanțe chimice.

Extractul de melc conține o combinație extraordinară de ingrediente naturale care au dovedit proprietati benefice pentru vindecare pielii omului. Este bogat în antibiotice naturale și hidroxil-acizi, ingrediente exceptionale pentru regenerarea tenului. Extract de melc conține, de asemenea, alantoina, acid glicolic, colagen, vitamina E, vitamina C, vitamina A si elastina, foarte importante pentru o piele sanatoasa.

Colagenul si elastina îmbunătătesc structura si fermitatea pielii. Acidul glicolic ajuta la exfoliere. Alantoina ajuta la reducerea cicatricilor si vergeturilor. Cu acest amestec minunat de ingrediente, extract de melc poate contribui la îmbunătățirea multor condiții de piele, cum ar fi: pete ale pielii, inclusiv cicatrici de acnee, acnee, pete de varsta, pistrui, acnee rozacee, riduri, cicatrici, (inclusiv cele cheloide), vergeturi si ten plictisitor.

Cremele care conțin extract de melc nu sunt benefice doar in tratarea pielii uscate si plictisitoare, ele sunt, de asemenea, un mare beneficiu pentru prevenirea imbatranirii tenului. Deoarece acest ingredient natural imita enzime naturale ale pielii noastre este foarte puțin probabil sa apara o iritare a pielii sau o reacție alergică, facandu-l un produs de îngrijire a pielii sigur pentru toate tipurile de piele.

 

Gel anti-imbatranire si antirid cu extract de melc

Despre melc