Aurul coloidal este o potiune naturala pentru viață

Aurul coloidal este o deascoperire fantastica. Acesta a fost în folosit de mulți ani, și s-a dovedit benefic in îmbunătățirea sănătatii și a calității vieții. Este excelent pentru concetrare, atentie, memorie și bunăstare metala. Elimina ambele blocarile emoționale, precum și provocările mentale. Tratează vicii de toate tipurile. Acest metal prețios poate trata, de asemenea, tulburări psihice ușoare până la severe. Armonizează și echilibrează atât mintea cat și corpul, în timp ce crește nivelurile de energie și libidoul. Ajută, de asemenea, in artrita, leziuni ale nervilor (neuropatie), vedere slabă, obezitate, rani, ulcere cutanate, sindromul picioarelor nelinistite, hiperactivitate și multe alte conditii.

In cosmetica, este un ingredient activ extraordinar, care ofera multiple beneficii tenului. Aurul coloidal este în prezent inclus într-un număr mare de formule anti-imbatranire produse de diverși producători din întreaga lume.

Pe de o parte aurul coloidal are una din proprietățile antioxidante cele mai mari și pe de altă parte se conecteaza la nivelurile cele mai profunde ale structurii celulare datorita dimensiunii incredibil de reduse a nano-particulelor în suspensie. Acesta este dotat cu o sarcină electrică pozitivă, care face ionii din piele sa răspunda, și toate aceste avantaje sunt tributare unei proceduri de fabricație foarte complexe, care constă în acumularea de aur în jurul electrodului pozitiv.

În cazul în care există legături inter-celulare rupte, aurul coloidal ajută la restaurarea țesuturilor, prin accelerarea ritmului de refacere. Acest lucru înseamnă că, în scurt timp ridurile de expresie vor începe să scadă și va exista o schimbare semnificativă în aspectul pielii. Aurul coloidal este inclus în săpunuri, geluri, loțiuni de corp și măști cosmetice, de foarte multe ori în combinație cu alți compuși naturali.

În termeni de beneficii în cadrul nivelurilor celulare adanci, aurul coloidal este bine renumit pentru restabilirea proprietăților pierdute de elasticitate a țesuturilor. Cremele cu aur coloidal sunt de obicei foarte bune pentru tenul uscat si ridat, de exemplu, deoarece mineralele ofera netezime țesuturilor si accelerează procesul de regenerare a celulelor.

Este bine să știți că aceaste creme sunt o soluție pentru toate tipurile de riduri, deoarece aceste semne de imbatranire, prematură sau nu, sunt declanșate de o serie de factori. Aici putem include: expunerea la soare, hidratare necorespunzătoare, obiceiurile alimentare nesanatoase si chiar ereditatea, toți acești factori au un cuvânt de spus în descompunerea avansată a pielii.

Ridurile de expresie sunt mult mai probabil să apară în zona ochilor, si in jurul gurii în special în cazul în care pielea începe să-și piardă elasticitatea cu trecerea anilor. Primul motiv pentru deteriorarea tenului matur este datorat  scăderii de colagen în celule; aceasta proteina este cea care menține flexibilitatea pielii.

 

Sub acțiunea aurului coloidal o cantitate mai mare de sânge este adus în zonă, accelerand procesele celulare si activarea regenerarii. Mai mult decât atât, acțiunea aurului coloidal este strâns legată de electronii prezenți în celulele care sunt sensibile la sarcini electrice; acesti ioni vor deveni activi sub influența ei și vor recrea legăturile celulare rupte.

Tratamente cosmetice cu aur coloidal pot fi utilizate în asociere cu alte creme anti-rid eficiente pe bază de colagen care regenereaza tesutul deteriorat de vârstă. Colagenul este o proteina care este produsa în mod natural de către organism, dar nivelul acesteia scade cu vârsta iar sistemul inceteaza producerea sa. Acțiunea sinergică a aurului coloidal cu alte ingrediente active  ar trebui să păstreze sanatatea pielii pentru o perioadă mai lungă de timp.

 

Crema de fata cu aur coloidal

Despre piele