Știați că uleiul de pește, care este în mod natural bogat în acizi grași Omega 3, afecteaza în mod direct sistemul digestiv al corpului nostru? O bună sănătate digestiva este direct legată de starea generala de sanatate a unei persoane. Atunci când ne bucuram de o sănătate digestiva buna, suntem mult mai rezistenti la boli. Acesti acizi grasi importanti care se gasesc din abundenta in uleiul de pește au rolul de a echilibra sistemul digestiv, datorita faptului că acestia consolideaza sistemul digestiv al corpului uman. În afară de aceasta calitate, uleiul de pește este eficace in tratarea persoanelor care sufera de colita, ulcer, boala Cohn si a alte boli inflamatorii. Uleiul de pește este bogat în substanțe nutritive si acționaza ca un agent inflamator, prevenind astfel de boli. Problemele de sindrom de colon iritabil pot fi, de asemenea, rezolvate printr-un consum adecvat de produse alimentare adecvate și corecte.

Unul dintre motivele de top pentru care aceste grasimi omega 3 ofera beneficii variate este producerea unui echilibru în corpul uman. Astazi, cu toate acestea, dieta periodica unei persoane normale conține mai multi azici grasi omega 6, care sunt prezenti în abundență în produsele fast-food. Aportul de acizi grasi ar trebui sa fie crescut in asa fel incat  sa  existe un echilibru între cele două. Aici sunt unele dintre modurile în care această cerință esențială a organismului afectează în mod direct sistemul digestiv.

Uleiul de peste bogat in Omega 3 ofera un bun echilibru de probiotice. Nu toate bacteriile prezente în organism sunt rele si cauzatoare de boli, iar probioticele sunt astfel de bacterii. Acestea sunt cunoscute ca bacteriile bune care se gasesc in sistemul digestiv al unui corp uman și sunt responsabile pentru digestie eficientă a anumitor materiale alimentare. Aceste bacterii ajuta, de asemenea, în furnizarea de substante nutritive organismului. Aportul efectiv de ulei de pește bogat Omega 3 ajută la menținerea unui control privind cantitatea de probiotice produse în organism, deoarece o productie prea mare sau prea mica mica de probiotice în organism ar putea cauza probleme grave de sănătate pentru o persoană.

Omega 3 ajută la funcționarea sănătoasă a membranei celulare. Membranele celulare sunt o parte esențială a sistemului digestiv al unei ființe umane. Este o membrană semi-permeabilă, care controleaza fluxul de nutrienți de la intestine la vasele de sange. Uleiuri de pește cu astfel de nutrienți ajută la păstrarea sanatatii acestor membranelor celulare, astfel încât sa nu existe probleme interne de sanatate. O membrana celulara nesănătoasa nu va reuși să păstreze substanțele nutritive esențiale în organism și va permite, de asemenea, substanțelor dăunătoare să intre in fluxul de sange. Acest lucru poate fi cauzat de o deficienta in aportul de acizi grași. O membrana celulelor deteriorata provoacă daune sistemului digestiv.

Acizii grași Omega 3 lucreaza ca un agent anti-inflamator pentru boli de stomac. Acest agent anti-inflamator este eficace in tratarea persoanelor care sufera de colita ulceroasă, boala Crohn si alte boli care sunt de natura inflamatorie. Tipul de acizi grași prezenți în uleiul de pește acționează ca un agent inflamatoriu si previne bolile. Sindromul de colon poate fi, de asemenea, vindecat cu un consum adecvat de acizi grași.

Oamenii care au sisteme digestive slabe, care sunt predispuse la boli, nu ar trebui să evite utilizarea in dieta lor a acestui  ulei de pește bogat in omega 3. În acest fel, ei pot preveni prezenta acestor boli, și isi pot consolida, de asemenea, sistemul digestiv. Pentru acei oameni carora nu le place uleiul de pește natural, suplimentele de ulei de pește sunt un substitut bun.

Omega 3

Despre digestie

Vitamina D Drops